„Od začátku se hrálo vyrovnané utkání. Soupeř nepřijel bránit, ale hrál ofenzivně, což nám vyhovovalo. Útočné akce se střídaly na obou stranách, ale bez většího důrazu v zakončení. Vážných brankových příležitostí moc vidět nebylo. Nám se povedl fantastický vstup do druhého poločasu, kdy jsme během pěti minut vstřelili dvě branky a jak se na konci ukázalo, tak to byl rozhodující moment utkání. Hráči, kteří za dnešní výkon zaslouží pochvalu, se tak v posledním domácím utkání podzimu rozloučili s fanoušky vítězně," zhodnotil zápas vedoucí Břežan II Vladislav Pikner.

Pro býchorské fotbalisty byl tento zápas už čtvrtým v řadě, kdy nedokázali skórovat. Nepříliš lichotivá útočná bilance stojí svěřence Lukáše Hartiga body.

„Naše klasika! Dokážeme si vypracovat šance, ale trápí nás přesné zakončení. V prvním poločase jsme měli dvě slibné příležitosti, ale bez využití. Jednou zahrozili i domácí. Bohužel nám nevyšel vstup do druhého poločasu. Nejprve jsme inkasovali po naší standardce, kdy soupeř získal míč a využil naší otevřené obrany k rychlému útoku. O několik minut později nám soupeř vstřelil druhý gól. Vytáhli jsme hru a snažili se s výsledkem něco udělat. Bohužel se tak nestalo. Naopak soupeř měl další příležitosti, kdy postupoval do naší otevřené obrany, ale neproměnil," řekl k utkání hrající trenér Býchor Lukáš Hartig.

Branky: 49. Hubáček, 55. Mašanský. Rozhodčí: Dohnal. ŽK: 0:1. Diváci: 60. Poločas: 0:0.
Břežany II: Svoboda – Moško, Procházka, V. Mišák, P. Mišák – Musílek (57. Pikner), Hubáček (73. Karban), Mašanský, Jansta (50. Volf) – Veselý, Tůma (57. Trejbal).
Býchory: Černý – Pošík (50. Koubek), Hartig st., Jirkovský, P. Kedršt – Vyhnánek, M. Kedršt, P. Chlumský, Funda – Krupka, Zach.

(Jan Břečka)