„Na dnešním utkání se podepsaly problémy se sestavou. Ještě půlhodiny před odjezdem nás bylo devět a bylo tak třeba povolat další kluky z béčka. Do Pátku jsme tak odjížděli bez jediného hráče na střídání. Cíl byl jasný – moc neinkasovat," nastínil předzápasové trable trenér Břežan II Jiří Bárta.

„Vstup do utkání nám nevyšel a soupeř si během deseti minut vypracoval dvoubrankové vedení. Nutno přiznat, že po našich chybách. Potom se nám dařilo držet soupeře na uzdě, obstojně bránit a do konce poločasu domácím dovolit už jen jednu branku. Obranu soupeře jsme dokázali několikrát pozlobit a dostat se k zakončení, bohužel se nám podařilo trefit jen tyč, takže to bylo bez gólového efektu," posteskl si Bárta.

V druhém poločase nám už znatelně docházelo a soupeř na hřišti dominoval. Byl u všeho rychleji a jeho pohyb po celém hřišti nám dělal problémy. Především dlouhé nakopávané míče za obranu nám dělaly velké potíže. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale ne všechny šance domácí proměnili," zakončil hodnocení utkání Jiří Bárta.

Rozhodčí: Sandev. ŽK: 0:1. Diváci: 80. Poločas: 3:0.
Břežany II: Zeman – Karban, Trejbal, Ženíšek, Štolc – Bárta, Pikner, Dolejš, Slavík – Borovička, Stejskal.