Český Brod – Dobřichovice 1:1

A to ještě domácí mohli děkovat brankáři Sovovi, který byl jejich velkou oporou a pro Dobřichovice se stal neprůstřelnou zdí. „Chytil asi čtyři góly. Jeden v první a tři ve druhé půli. Jednoznačně to byl náš nejlepší hráč," poznamenal vedoucí českobrodského mužstva Jan Křen.

Český Brod měl sice parádní vstup do zápasu. Dvacet minut soupeře doslova mačkal, vstřelil i vedoucí gól, po něm ale přišel menší útlum a soupeř dokázal vyrovnat. „Dvacet minut to bylo na jednu bránu. Kromě branky jsme měli další tři šance, které jsme bohužel nedali. Pak udělal na půlce chybu Kryštof, soupeř se zmocnil míče a z přečíslení vyrovnal," dodal Křen.

Po změně stran to bylo jako přes kopírák. Domácí měli územní převahu, jenomže již nedokázali skórovat. Podobně na tom byl i soupeř. „Ve druhé půli jsme měli víc ze hry. Alawari mohl dát dva góly, bohužel si nepočínal jako správný útočník," podotkl Křen.

Branky: 4. Alawari – 32. Karda. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1.
Český Brod: Sova – P. Kopecký  (60. Trnka), Bureš, Mlejnek, Valenta – Červenka, Krejcar, Škoda, Kryštof – Alawari, Štefančík.