„Sokoleč má kvalitní tým, u nás se ale moc nepředvedla. Byl to vyrovnaný zápas a minimálně bod jsme si zasloužili," řekl po utkání trenér domácích Petr Samek.

„První poločas byl z naší strany docela povedený. Hráli jsme důrazným způsobem a k tomu jsme přidali patřičnou agresivitu. Měli jsme i nějaké pološance a dokonce jsme jednou nastřelili břevno, bohužel v koncovce se trápíme. Na co se v poslední době můžeme spolehnout, je obrana. I dnes to nebylo špatný. Sice nám dala Sokoleč v první půli jednu branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. V podobném duchu jsme chtěli hrát i po změně stran. Bohužel brzy jsme udělali chybu. Pak nám soupeř přidal do otevřené obrany druhý gól. Ale i my jsme mohli dvakrát skórovat. Velkou šanci měl Brtník, který nedal z malého vápna a pak rozhodčí odpustil soupeři desítku. Ztráta bodů nás mrzí, protože na šance jsme se soupeři vyrovnali, ale trápí nás koncovka. To je náš největší problém," dodal Samek.

Branky: 55. Čáp, 77. Slavík. Rozhodčí: Hlavnička. ŽK: 2:3. Diváci: 70. Poločas: 0:0.
Liblice: Hanuš ml. – P. Nouzák, Fott, Vlk, F. Řípa – Pačes (70. Rohn), Dušek, Pop, Kovačka (70. Karlík) – Hrstka (75. M. Řípa), Brtník.