„Věděli jsme, že Bílé Podolí je dosud bez bodu, ale že zároveň udělá maximum, aby si nějaký bod odvezlo,“ uvedl trenér Bečvár Josef Kuba.

Dlouho se hrálo bez šancí, změnilo se to až po změně stran. „První půle byla na šance chudá. Byl to spíš boj s množstvím osobních soubojů. Soupeř byl houževnatý a ani my jsme nehráli nijak líbivý fotbal. Ve druhém poločase jsme hru o něco zpřesnili a vytvořili si šance. Ale branku jsme dali až po střele za hranicí velkého vápna, kdy se krásně trefil Černý,“ podotkl Kuba.

„Hosté začali hrát na větší riziko, nakopávali míče a nezbývalo jim již mnoho sil na návrat. Tím se nám otevírala možnost navýšit vedení, ale bohužel jsem v koncovce zklamali. Hubené vedení jsme udrželi až do konce, i když ani soupeř nebyl bez šancí na vyrovnání. Jsou to pro nás velmi cenné body. Po výhře venku jsme body potvrdili i na domácím hřišti,“ potěšilo Josefa Kubu.

Branka: 52. Černý. Poločas: 0:0.
Bečváry: Stoupa – Uher, Holub, Čáslava, Slezák (83. Skočdopole) – V. Kšírl, Dědek, Horáček, Jahoda (89. P. Kuba) – Černý, Vanta (71. J. Kšírl).