„Je to skvělý pocit. Nikdy jsem ničeho podobného nedosáhl," uvedl Aleš Krupka.

Tomu se v sezoně podařilo několik skvělých počinů – za sezonu vstřelil ve třech zápasech hattrick a ve čtyřech skóroval dvakrát.

O vašem vítězství rozhodlo poslední kolo, kdy jste vstřelil hattrick, zatímco Jiří Fořt vyšel naprázdno. Věřil, že byste mohl nakonec vyhrát?
Nevěřil jsem, že bych mohl vyhrát. Snad jen to, že by se mi ho podařilo dostihnout.

Jde o úctyhodný výkon. Po podzimu jste měl na svém kontě pouze osm gólů, zatímco vedoucí Fořt šestnáct. Sledoval jste vůbec statistky podrobněji?
V podzimní části ani moc ne, měl opravdu velký náskok. Až na jaře se mi začalo více dařit, takže jsem to začal sledovat podrobněji.

Jarní část ve vašem podání byla doslova famózní. Celkem jste nastřílel za druhou polovinu soutěže šestnáct branek. Který gól vám nejvíc utkvěl v paměti?
Asi gól, který padl ve Velkém Oseku, kde jsem dával na 1:0. Po krásném centru od Ondřeje Pavelky jsem si míč zpracoval na prsa a z voleje zakončil.

Závěr soutěže byl hodně napínavý. Opravdu se čekalo do posledního kola, kdo se stane vítězem. Vnímali jste to i v kabině? Registroval jste, že by spoluhráči hráli víc na vás?
Neřekl bych, že by hráli nějak více na mě. Pouze trenér Petr Kureš po mně před koncem sezony požadoval více trestných kopů a penalt.

Jste oslavován jako nejlepší střelec. Co na váš úspěch říká okolí a kabina?
Všichni mi to moc přáli a dokonce padla nabídka od Michala Skalického, který se nabídl jako můj manažer, takže s případnými nabídkami se obracejte na něj (smích).

Která gratulace vám udělala největší radost?
Největší radost mi udělala gratulace od mé přítelkyně a od rodiny.

Máte v týmu nějakého dvorního nahrávače?
Neřekl bych, že máme v týmu nějakého dvorního nahrávače. Na mém úspěchu se podílel celý tým a tímto bych chtěl klukům také poděkovat.

Určitě jste měl zápasy, kdy se vám dařilo a naopak. Který z brankářů vám dělal největší problémy?
Aktuálně mě napadá pouze brankář radimského B týmu, kterého jsem za zápas nepřekonal (brankářem Radimi B je Urik – pozn. red.).

Jestřabí Lhota obsadila v konečném účtování páté místo. Spokojenost?
Na to, že po podzimní části jsme bojovali o padáka a tréninková účast byla a je tragická, dá se říci, že konečné umístění je uspokojující.

Trenér Petr Kureš mi říkal, že jste snad jediný hráč Jestřabí Lhoty, který za sebou nemá zkušenost z vyšší soutěže a že jste neprošel mládežnickou líhní v Kolíně. Přibližíte vaši dosavadní kariéru?
Fotbal jsem začal hrát v devíti letech v Jestřabí Lhotě za žáky. Jako dorostenec jsem  hrál v Býchorech, jelikož Jestřabí Lhota neměla dorostenecký oddíl, a odtud jsem se vrátil po třech letech zpět do Lhoty, kde působím dodnes.

Vstřelit za sezonu 24 gólů, to je pěkná vizitka. To určitě nenechá v klidu manažery z vyšších soutěží. Nezazvonil vám již telefon s lákavou nabídkou?
Zatím se žádná taková nabídka nenaskytla.

Vás osobně láká si zahrát třeba krajskou soutěž nebo divizi?
Určitě by mě taková možnost lákala.

Jestřabí Lhota je v poslední známá tím, že výborně pracuje s mládeží. Neangažujete se tam třeba jako trenér?
Ano, práce s mládeží je tu na výborné úrovni, ale zatím se necítím na pozici trenéra. Sám jsem takové dítě. Nevím, jestli bych je mohl vůbec něco naučit (smích).

Celou dobu jsme probírali váš sportovní život. Co ten váš osobní? Máte třeba nějakého potomka, který by šel ve vašich šlépějích?
Žádného potomka nemám nebo o něm alespoň nevím (smích).

A co vaše přítelkyně? Podporuje vás ve fotbale a co říká na vaše výkony?
Má přítelkyně mě velmi podporuje ve fotbale. Sama také aktivně hraje za místní ženský tým, takže mám možnost jí podporu vrátit.

Vizitka

Příjmení: Krupka
Jméno: Aleš
Věk: 28
Post: útočník
Kariéra: Jestřabí Lhota, Býchory, Jestřabí Lhota
Zaměstnání: TPCA
Koníčky: rybaření a jakýkoliv sport