„Prodloužení smlouvy v Mladé Boleslavi si velice vážím," prohlásil Tomáš Přikryl. „Vnímám od vedení klubu i samotného týmu důvěru a bude na mně, abych očekávání potvrdil na hřišti. V Mladé Boleslavi jsem nadmíru spokojený a když mi nabídla pokračování mé fotbalové kariéry v jejím dresu, neuvažoval jsem o tom, že bych šel někam jinam, i když nabídky jsem měl," dodal Tomáš Přikryl.

Pavel Mamajev a Alexander Kokorin před soudem
Reprezentanti skončili za mřížemi. I ve vězení ale chystají fotbalový zápas

Zájem o hráče Přikrylových schopností potvrdili prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek i manažer Sport Investu Viktor Kolář.

„Tomáš Přikryl je velice kvalitní hráč, o kterého opakovaně byl a stále je zájem napříč špičkou české ligy. Proto jsem rád, že se nám povedlo s ním domluvit dlouholetý kontrakt. V mladoboleslavském klubu jsme se před časem rozhodli pro novou koncepci a Tomáš Přikryl je jejím důležitým článkem, který do nově tvořeného týmu zapadá," uvedl prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek.

„Tomáš Přikryl se dlouhodobě zařadil mezi opory Mladé Boleslavi, pravidelně patří mezi nejlépe hodnocené hráče týmu a patří do širšího kádru reprezentace. Na Tomáše se ptali zájemci z české ligy a všechny varianty jsme s hráčem i mladoboleslavským klubem probírali. Zásadní v rozhodování o jeho dalších fotbalových krocích však byly aktuální sportovní ambice FK Mladá Boleslav.

Klub chce velký úspěch na domácí i evropské scéně a síla kádru tomu musí odpovídat. Tým pro budoucnost se buduje kolem střelce Nikolaje Komličenka a Tomáš Přikryl bude důležitou součástí klubových cílů," řekl manažer Sport Investu Viktor Kolář, jenž hájí zájmy Tomáše Přikryla při jednáních o jeho kariéře.

Zápas 14. kola FORTUNA:LIGY mezi Sparta Praha a Slavia Praha, hraný 4. listopadu v Praze. Radost slávistů.
Slavia zná soupeře v přípravě, s jedním z nich se může potkat i v Evropské lize