„Domácí celek disponuje věkově srovnatelných kádrem, jako je ten náš, i proto byl na mokrém trávníku vidět oboustranně rychlý fotbal. V prvním poločase si oba týmy dokázaly vypracovat několik slibných šancí. Tu naši největší nedokázal po akci Šťastného proměnit Gajdasz. Tak se šlo do kabiny za bezbrankového stavu,“ popsal první půli trenér Českého Brodu Jindřich Stejskal.

„Ve druhém poločase se dlouho hrálo ve středu hřiště bez výraznějších šancí. Až si pro penaltový faul došel Gajdasz a z ní nás se štěstím poslal do vedení Sedláček. V zápase jsme hráli s chutí a nasazením. To bylo znát i při druhé brance, kdy se hezkou akcí prezentoval Gajdasz a mezi stopery našel Šťastného, který se nemýlil. Chyby tam určitě pořád jsou, ale chceme hrát fotbal, a proto se s nimi musí počítat,“ byl po utkání celkově spokojen Stejskal.

Branky: 72. Sedláček z PK, 86. Šťastný. Poločas: 0:0.
Český Brod B: T. Vymazal – Miňovský, Nekolný, Balík, Smola (66. Michal Kohout) – Mužík, Stejskal (49. Kozlíček), Moško (60. Kliment), Šťastný (85. Martin Kohout), Gajdasz – Sedláček.