„Vstup do zápasu byl pro nás náročný. Soupeř se nedokázal dostat pořádně na naši polovinu, přesto šel do vedení. V tu chvíli to nebylo dobré. Měl jsem obavy, aby to kluky ještě víc nesrazilo, ale opak byl pravdou. Těší mě, že jsme dokázali zabrat a ještě do poločasu zápas otočit a vypracovat si tříbrankové vedení. To nás uklidnilo,“ měl z prvního poločasu smíšené pocity hrající trenér Jindřich Stejskal.

V dresu Českého Brodu byly znát posily z áčka, které v zápase ukázaly své kvality. Evidentní byla i lepší fyzická kondice domácích hráčů. Znatelným rozdílem byla kompaktnost obou kádrů, kdy na hostech byl znát fakt, že se společně teprve sehrávají.

„Úvaly byly úplně jiným celkem než třeba Rejšice. I díky náskoku jsme si mohli ve druhém poločase vyzkoušet některé herní situace, na které bychom asi jinak nedostali tolik prostoru. Ukázalo se opět, jak důležitým aspektem může být psychika hráčů. Najednou si dovolí víc a herně rostou. Proto mi udělalo radost, že jsem mohl po hodině hry vystřídat všech pět hráčů z lavičky a i oni se tak mohli ukázat,“ byl po zápase spokojený Stejskal.

Branky: 29. Gajdasz, 37. Sedláček, 41. Balík, 44. a 60. Šťastný, 68. Ramšák – 19. Bozděch. Poločas: 4:1.
Český Brod B: T. Vymazal – Mužík (60. Kozlíček), Nekolný, Balík, Smola (60. Kliment) – Miňovský, Stejskal, Skořepa (60. Bázlík), Šťastný, Gajdasz (60. Moško) – Sedláček (60. Ramšák).