„Stejně jako v prvním utkání i teď jsme neodehráli dobře první poločas. Naší špatnou rozehrávkou jsme ve 13. minutě nabídli soupeři jednoduchý brejk, který hasil ve vápně Náděje a domácí šli z penalty do vedení. Nadále jsme nehráli dobře a soupeř nás přehrával jednoduchými míči za obranu, s tím jsme si nedokázali poradit. Nám se nedařila kombinace. Bohužel zatím nedokážeme zopakovat výkony z přípravy. Druhý gól jsme dostali tak, že brankář nakopl míč, naši dva hráči se nedokázali dohodnout a domácí hráč šel sám na bránu. My měli dvě gólový šance z úrovně malého vápna, ani jednu jsme ale neproměnili,“ posteskl si trenér Radim Truksa.

Na kolínském fotbalovém stadionu se slavilo a přitom se myslelo na charitu. Pro šestiletou Viktorku se vybralo přes sto tisíc. A částka nebude konečná. Přijel tým osobností Real Top Praha
Video, foto: V Kolíně se slavilo a přitom myslelo na dobrou věc

„Do druhého poločasu jsme prostřídali, chtěli na soupeře vlétnout a zápas zdramatizovat. Opak byl ale pravdou. Po dalším brejku jsme prohrávali o tři góly. Cením si aspoň toho, že i za tohoto nepříznivého stavu jsme nesložili zbraně. Byli jsme aktivní a ke konci zápasu se nám podařilo skórovat. Nejprve se prosadil Jícha a zanedlouho Michálek. Věřil jsem, že v posledních asi deseti minutách dokážeme s výsledkem ještě něco udělat. Měli jsme šanci, kdy Michálek dobře střílel z trestného kopu přes zeď, bohužel hráč na brankové čáře jeho pokus vyhlavičkoval,“ podotkl Truksa.

„Jsem nespokojený s prvním poločasem. Musíme k zápasům a hlavně začátkům přistoupit výrazně lépe, protože takovéto výkony nám výsledky nepřinesou,“ dodal zklamaný Radim Truksa.

Branky: 13. z PK a 31. Horel, 47. Krpálek – 76. Jícha, 82. Michálek. Poločas: 2:0.

Velim: Drápela – Dudek (84. Kasal), Náděje, Petrů, Martikán – Vácha, Michálek, Záhora (46. Kukal), Šindelář (46. Kuchař), Ramšák (73. Kmoch) Jícha.

Z přípravného hokejového utkání Kolín - Slavia Praha
Kozlové mocně dotahovali, pardubickou rezervu srazil v prodloužení Síla

Načítám tabulku ...