„V bojovném zápase jsme měli častěji míč na svých kopačkách a kontrolovali hru. Po půlhodině přišla jediná branka utkání. Zahrávali jsme standardní situaci, po které dokázal domácí brankář hlavičkový pokus ještě vyrazit, ale jen k Balíkovi, který z dorážky rozvlnil síť. Takže se nám šlo do kabin veseleji,“ byl s první půlí spokojen trenér Jindřich Stejskal.

Po změně stran domácí zjednodušili styl hry a veškeré míče začali nakopávat.

„Nepříjemností bylo nucené střídání v obraně, kdy nám pak chvilku trvalo, než jsme se zase dokázali srovnat. Soupeř se nás snažil tlačit, ale nechával vzadu mezery, díky kterým jsme chodili do brejků. Byla velká škoda, že se nám nepodařilo pojistit vedení a až do konce utkání to bylo hektické,“ podotkl Stejskal.

„Oproti minulým zápasům tam konečně bylo nasazení. Řekli jsem si, že je třeba zabrat a kluci to konečně dokázali přenést i na hřiště. To byla největší změna, která nás nasměrovala k vítězství,“ dodal spokojený Stejskal.

Branka: 31. Balík. Poločas: 0:1.

Český Brod B: Přibyl – Hanzl (52. Kliment), Martin Kohout, Balík, Mužík – Ravizza (81. Mboula), Šťastný, Dušek (64. Stejskal), Herzán, Krombholz – Sedláček.