„Způsob, jakým jsme odehráli první zápas na hřišti soupeře, je pro mě velkým zklamáním. Přestože kluci byli natěšení na zápas, zůstalo jen u přání předvést výkon, který povede k zisku bodů. Na hřišti jsme neměli správnou energii, neexistovala potřebná souhra. Až na pár náznaků jsme si směrem dopředu nic moc nevytvořili, naše tutová šance přišla poprvé těsně před půlkou utkání, to už ale domácí od 30. minuty vedli po ztrátě míče v blízkosti vlastní brány a následném nedůrazu ve vápně. Ofenziva zůstala za očekáváním, myslel jsem, že na velkém hřišti budeme do útoku nebezpeční, z brejků si budeme vytvářet gólové šance a z nějaké se prosadíme, ale opak byl pravdou,“ posteskl si trenér Zdeněk Buřič.

Ilustrační foto.
Jevany přišly v prvním jarním kole o pozici lídra

„Ani po poločase se obraz hry příliš nezměnil, naše úsilí za vyrovnáním nebylo efektivní. Domácí si jednobrankové vedení pečlivě hlídali, často i pomocí taktických faulů, zápas byl vůbec hodně soubojový. V 67. minutě jsme z trestného kopu vstřelili branku, chvilkovou radost ale vystřídalo zklamání, protože nebyla uznána, a navíc za krátký projev nespokojenosti si střelec gólu vysloužil trest. Na tuto situaci zůstanou dva pohledy, nicméně domácí svým tlakem na rozhodčího udělali všechno pro to, aby bezprostřední emoce byly potrestány maximálně přísně,“ podotkl zklamaný Buřič.

„V oslabení jsme pak paradoxně předvedli asi naše nejlepší minuty v utkání, dočkali jsme se i velmi dobré příležitosti ke vstřelení gólu, bohužel zůstalo jen u přání, a zkrátka, když nedáme gól, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Zápas jsme si prohráli sami, minimum vytvořených gólových šancí je pro náš tým špatná vizitka. Soupeř tak zůstal o tu jednu vstřelenou branku šťastnější. Porážka pak mrzí o to víc, že kromě bodové ztráty máme hned v prvním utkání vyloučení, což může být do nejbližších zápasů citelná komplikace,“ dodal Zdeněk Buřič.

Branka: 30. Tyl. ČK: 67. Brunclík (P). Poločas: 0:0.

Pečky: Cmár – J. Pikner, Richter, Brunclík, Lindner – Materna (51. Kašpárek), Křivský (80. Buřič), Müller (61. Švára), Králík – Jedlička, Sova.

Z utkání I. B třídy Pečky - Liblice (1:0).
Liblicím vstup nevyšel podle představ. Remízu zachraňovaly v nastavení

Načítám tabulku ...