„Do zápasu jsme chtěli jít se stejným odhodláním poprat se o body jako minulý týden. Bohužel zůstalo jen u přání a kluci už to nedokázali přenést z kabiny na hřiště,“ posteskl si trenér Petr Samek.

„Brzy jsme inkasovali a to byla voda na škvorecký mlýn. Domácí nás tlačili a my se s tím nedokázali popasovat. Za první poločas jsme si nedokázali vypracovat jedinou příležitost,“ byl po prvním poločase zklamaný hostující lodivod.

O výrazné nespokojenosti trenéra svědčí i fakt, že už o poločase sáhl hned k trojnásobnému střídání. A tenhle radikální tah možná uchránil Liblice od vyššího přídělu.

„Střídající hráči přinesli do naší hry více agresivity a to alespoň trochu pomohlo. Druhý poločas skončil výsledkem 1:1. Promrhaná první půle a celkové pojetí, se kterým jsme k zápasu přistoupili, byly hlavní příčiny toho, jak to dopadlo. Škvorec byl jednoznačně lepší ve všech směrech. Jak jsem kluky po posledním utkání chválil, tak po tomhle mám jen spoustu výhrad,“ byl po zápase hodně nespokojený Petr Samek.

Branky: 8. D. Havierník, 19. a 58. Bobáň, 32. Větrovec – 49. Blesk vlastní. Poločas: 3:0.

Liblice: Matoušek – P. Nouzák, Pop, Fott (77. Pospíchal), F. Řípa (66. Šíma) – Vostrovský, Vlk (46. Hejda), Bázlík, Rohn (46. Pačes) – Hrstka, Sochor (46. Vosecký).