„Úvodní desetiminutovka patřila nám. Bohužel během ní jsme zahodili tři vyložené šance. Pak jsme místo jednoduchého odkopu z obrany chtěli tvořit a to byla žákovská chyba, po které šel hostující útočník sám na branku. Nejprve trefil tyč, ale následnou dorážku už poslal do naší sítě. Po gólu narostly soupeři křídla a už jsme to s ním měli těžké. Ze složité situace nás vysvobodila až přestávka,“ popsal úvodní pětačtyřicetiminutovku liblický trenér Petr Samek.

„V kabině bylo třeba si něco vyříkat a hlavně se trochu uklidnit. A pomohlo to. Hned na začátku našel skvělým pasem Vostrovský Hrstku, který své sólo proměnil. Od té doby se hrál fotbal nahoru dolů a bylo znát, že oba týmy chtějí vyhrát. Musím přiznat, že k tomu měli hosté blíž, když nastřelili tyč. My se sice snažili, ale žádné vyložené šance už jsme si vypracovat nedokázali,“ byl po zápase objektivní domácí lodivod.

„Bod za remízu je asi spravedlivý. Vrdy působily fotbalovějším dojem a byly jedním z těch lepších soupeřů, se kterým jsme se na jaře utkali,“ byl si vědom kvalit soupeře Petr Samek.

Branky: 46. Hrstka – 15. Víšek. Poločas: 0:1.

Liblice: Matoušek – Rohn (46. Vlk), Pop, P. Nouzák, F. Řípa (75. Sýkora) – Vostrovský, Fott (81. Plachý), Bázlík, Hejda (46. Pačes) – Hrstka, Sochor.