„Prohráli jsme důležitý zápas. Bohužel nás porazil na tuto soutěž hodně nadstandardní hráč, o kterém jsme sice věděli, ale je těžké ho hlídat. A do šancí, do kterých se dostane, se většinou nemýlí, a to rozhodlo,“ uvedl trenér Petr Šafránek.

Z fotbalového utkání I.B třídy Velim B - Vrdy
Spanilá jízda fotbalistů Velimi B skončila

„Do našeho kádru, místo toho, aby se někteří hráči vraceli, tak ty hráčské výpadky jsou takové, že je to hodně znát na naší hře i výsledcích. A to můžeme poděkovat, že chodí hráči, kteří již chtěli spíše zaskakovat v případě potřeby. Teď je z toho nutnost,“ podotkl Šafránek.

„V prvním poločase jsme nechali hostům hodně prostoru a tak se hrálo většinou na naší polovině. První branku jsme dostali, když si vybral slabší chvilku náš brankař. My jsme měli dvě velké šance a nedali jsme. Ve druhém poločase jsme již byli aktivnější a brzo jsme srovnali stav. Pak v další šanci náš hráč přehazoval hostujícího brankaře, ale místo toho, aby míč skončil v síti, tak skončil na břevnu a z protiútoku jsme dostali druhou branku. Pak jsme hráli na větší riziko a toho soupeř dokázal využít,“ dodal zklamaný Petr Šafránek.

Branky: 50. Čech – 12., 75. A 86. Grospič, 66. Stehlík. Poločas: 0:1.

Plaňany: Arnold – Trnka, Konůpek, Freund, Hanzálek – Nedvědil, Břichnáč (70. Češner), Málek (70. Jambor), Volavka, Motrunich – Čech.

Z fotbalového utkání krajského přeboru Velim - Poříčany
Velim splnila povinnost a porazila Doksy

Načítám tabulku ...