„Věděli jsme, že nás s ohledem na tabulku čeká důležité utkání. Přistoupili jsme k tomu tak, jak jsem si představoval,“ zdůraznil význam boje trenér Petr Samek.

Zápas byl pro oba týmy velice důležitý. Vždyť se proti sobě postavily dva poslední týmy.

Ve 20. minutě načal svoje střelecké představení Sochor. Vedení nemělo dlouhého trvání a o slovo se přihlásil Randa. Byla to první a poslední přesně mířená střela hostů.

„Hráli jsme skvěle a bojovně. Až na jednu chybu ve 28. minutě, kdy soupeř vyrovnal. Jinak jsme byli po celý zápas lepší. Nepouštěli jsme ho do žádných větších příležitostí,“ konstatoval Samek.

Ještě do konce prvního poločasu stihl Sochor dotlačit za záda janovického brankáře další dvě branky. Tím zkompletoval hattrick již před odchodem do šaten. Aby toho nebylo málo, krátce před koncem ještě navýšil skóre na konečných 4:1.

„Kluky bych chtěl pochválit, je to pro nás důležitá výhra. Hlavně díky mimořádnému výkonu Pavla Sochora, který vstřelil čtyři branky. Oproti minulému týdnu to byl značně lepší výkon,“ vyjádřil spokojenost velitel liblické šatny.

Branky: 20., 40., 45. a 90. Sochor – 28. Randa. Poločas: 3:1
Liblice: Matoušek – Nouzák, Sobotka, Pop, Řípa – Hejda (86. Fusek), Fott (78. Vosecký), Pačes (82. Bubník), Rohn – Hrstka (72. Šíma), Sochor.

(Adam Růžička)