„Z naší strany to pořád není tolik o fotbalové kvalitě, kdy se nám nedařilo tvořit mezihru. Soupeř byl hodně na míči, ale ze hry moc nehrozil. Ovšem jeho standardní situace pro nás byly hodně nebezpečné, ale s obezřetností a s velkým přispěním Matouška v brance se nám je dařilo bránit. Nás opět zdobila bojovnost a nasazení, která nás držela ve hře. Pomohlo nám i brzké vedení, o které jsme přišli až v závěru poločasu. Naštěstí máme Hrstku, který po změně stran předvedl svůj um, když přešel přes tři hráče a skóroval. Opět ukázal, jak je pro nás důležitým hráčem a to mohl ještě skóre navýšit,“ řekl trenér Petr Samek.

„Z bodů máme velkou radost, protože se nám neustále rozrůstá marodka a od začátku soutěže už máme mimo pět hráčů. O to víc je třeba před kluky smeknout, že se dokáží semknout a místo odevzdanosti chtějí dál vyhrávat,“ byl po zápase s přístupem hráčů velmi spokojený Petr Samek.

Branky: 3. Doležal, 56. Hrstka – 44. Grospič. ČK: 74. Billý (P). Poločas: 1:1.

Liblice: Matoušek – Vosecký, Doležal, Vondrášek, Vlk – Hejda, Kliment, Pop (70. Zimmermann), Bázlík – J. Nouzák (40. Svoboda), Hrstka (60. Pačes).