„Náš výkon byl jako den a noc. V první půli jsme byli poměrně laxní, ve druhé se hra zlepšila. Bohužel ztrátu jsme ale nesmazali,“ podotkl vedoucí mužstva Jan Křen.

Ilustrační foto
Za ostrý faul dostal Cangár z Dobrého Pole stopku na čtyři zápasy

Již ve 4. minutě zahrávali domácí trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, střela šla do zdi. O chvíli později hosté nedokázali při závaru dostat míč z vlastního vápna, za což byli potrestáni, když se prosadil Pajer.

Zanedlouho bylo srovnáno. Balon se po ose Kejha – Novák – Poběrežský dostal až nikým neobsazeného Ceccarelliho, který mířil přesně.

Jak rychle dokázal zareagovat Brod, to samé se podařilo i domácím. Špatnou rozehrávku hostující obrany potrestal Kořínek.

I přes slabší výkon Brodu v prvním poločase se mohlo opět měnit skóre v jeho prospěch. Po půl hodině hry se po přihrávce za obranu od Ceccareliho dostal sám před brankáře Novám, ale přestřelil.

Po přestávce se obraz hry radikálně změnil. Hosté byli lepší, tlačili se dopředu, šancí však měli minimum. Domácí se dostávali jen do brejků, s kterými si obrana Brodu v čele s brankářem poradila.

V 65. minutě přišel sporný moment, kdy po střetu domácího brankáře se Skleničkou ve vápně se hosté dožadovali pokutového kopu, ten však nařízený nebyl, a tak i přes jejich stálou převahu zůstaly body na hřišti Kosmonos.

Branky: 8. Pajer, 18. Kořínek – 12. Ceccarelli. Poločas: 2:1.

Český Brod: Fülöp – Poběrežský, Kejha, Štětina (86. Franc), Carda (72. Kalaš) – Ceccarelli (46. Fikejz), Václavík, Novák, Vokáč (61. Palečko), Kadlec (46. Sklenička) – Moravec.

Ilustrační foto
Kam na fotbal: Ve Velimi bude rušno. Áčko hostí Sokoleč, béčko Vykáň

Načítám tabulku ...