Domácí na svém hřišti výsledkově tápou, naopak Kolín patří mezi největší postrachy na venkovních hřištích.To však tentokrát výsledkově potvrdit nedokázal a po remíze 1:1 padl ve Vysokém Mýtě v penaltách (4:5).

„V utkání jsme podali heroický výkon. Že to stačilo pouze na bod je věc druhá. Klukům není moc co vytknout. Já jsem po zápase spokojen s tím, jak jsme se prezentovali,“ byl po zápase spokojený kolínský trenér Petr Pavlík.

Kolín venku dokázal opět bodovat a potvrdil tak své postavení, zná ale i domácí slabiny.

„Doma hrajeme dobrý fotbal hlavně v prvních poločasech, máme šance, ale chybí nám góly bez kterých se těžko něco uhraje. Pak na tým padne deka, kluci si přestanou věřit a to nás pak bohužel stojí i body. Je to především v hlavách a my to prostě musíme co nejrychleji překonat,“ má jasno v příčinách domácích nezdarů Pavlík.

V dalším kole proti Slatiňanům může černou sérii konečně zlomit. Vždyť před vlastními diváky nevyhrál za tři body dlouhých devět zápasů.

„V příštím kole nás doma čeká důležitý zápas proti Slatiňanům. Zodpovědně se na tento duel připravíme. Věřím, že pokud podáme stejný výkon jako předvádíme venku, tak tam šance na tři body určitě je,“ hledí k příštímu víkendu kouč Petr Pavlík.

Branky: 42. Tomášek z PK – 19. Němeček. Poločas: 1:1.

Kolín: Kafka – Biško, Pavlík (86. Čapek), Štancl, Škoda – Vácha (64. Šindelář), Vebr, Němeček, Veselý (90. Rosendorf), Šedivý (74. Bareš) – Vondráček.