„Chceme ve hře více běhat než tomu bylo dříve. Být víc efektivní a tlačit se do zakončení,“ řekl nový trenér Kolína Petr Pavlík, který převzal trenérské žezlo od Františka Šturmy, jenž na začátku minulého týdne odešel do druholigového Znojma.

V první půli hrál Kolín podle představ trenéra. Odměnou mu byly dva góly, které vstřelil Němeček. „Bylo to po dvou represinkových situacích. Dvakrát jsme se dostali do brejku a Němeček to dvakrát uklidil,“ potěšilo Pavlíka.

„Takto bychom chtěli hrát. Agresivně napadat na vlastní polovině a snažit se o neustálé represinkové situace po ztrátě míče,“ nastínil nový kouč Kolína.

Ten proti Převýšovu zkoušel některé nové hráče. „Na zkoušku přišli dva brankáři, Drápela a Durov, který nás v závěru minimálně dvakrát podržel. Dále hrotový útočník Bareš, který nastupoval za Kratonohy a hrál dobře. Posledním byl Havrda. To je futsalový reprezentant a odvedl si své,“ dodal Pavlík.

Kolín nyní odjíždí na soustředění. Doma se představí v sobotu 23. února proti Poříčanům.

Branky: Němeček 2. Poločas: 2:0.

Kolín, 1. poločas: Drápela – Čapek, Vebr, Štancl, Koděra – Havrda – Veselý, Ondrušík, Vondráček, Němeček – Bareš.

Kolín, 2. poločas: Durov – Záhora, Škoda, Štancl, Čapek (Koděra) – Vebr – J. Šindelář, Skuhravý, Havrda, L. Šindelář – Bareš.