„V Kladně je veliké hřiště, tak se dalo krásně kombinovat. Navíc soupeř byl fotbalový a chtěl hrát, což nám vyhovuje. K dobrému zápasu přispěl i hlavní rozhodčí, který oba týmy nechal hrát,“ uvedl trenér Martin Frýdek.

Ilustrační foto
Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

„Začátek patřil Kladnu, které si během chvíle vytvořilo čtyři rohy, ze kterých bylo hodně nebezpečné. Nás podržel brankář Fülöp, který v jednom případě reflexivně vyrazil hlavičku domácího hráče na přední tyči. My se pak rozehráli a vstřelili dva góly, které nám rozhodčí pro dva těsné ofsajdy neuznal. Těsně před přestávkou měl vylouženou šanci Vokáč, bohužel neproměnil,“ posteskl si Martin Frýdek.

„Ve druhé půli jsme se dostali do vedení, bohužel po vedoucím gólu jsme přestali hrát, čehož domácí využili a vyrovnali. Chvíli nám trvalo, než jsme se zase probudili a začali hrát. Jenom škoda, že se nám nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce nějakou akci. Měli jsme víc vyložených šancí, ale remíza je asi zasloužená,“ přiznal Martin Frýdek.

Branky: 68. Balšánek z PK – 61. Minárčin. Poločas: 0:0.

Český Brod: Fülöp – Kadlec, Carda, Kejha, Václavík – Novák, Vokáč (60. Palečko), Minárčin, Sklenička (70. Lohoyda) – A. Moravec, Fikejz (70. J. Moravec).

Zástupci Taehanu Kolín jako členové české reprezentace na turnaji Belgian Open Korean Ambassador’s Cup Poomsae.
Taehan Kolín přivezl z Belgie jedenáct medailí a měl nejlepšího kouče turnaje

Načítám tabulku ...