Začátkem května měli závodníci kolínského Taehanu napilno. Protože se veškeré závody v technických sestavách poomsae přesunuly do online prostředí, bylo potřeba své výkony natočit na videa a poslat do světa místo sebe.

Náročná příprava

Kromě videí na druhé kolo české Online ligy poomsae 2021, která budou hodnocena koncem května, natáčelo šestnáct našich závodníků také videa na N-P-O-L-CUP, který je součástí rakouské ligy poomsae. Stalo se tak, že někteří natáčeli i šest nebo osm závodních videí v jeden den. Náročná příprava se ale vyplatila a drtivá většina účastníků z našeho klubu byla odměněna medailovým umístěním.

Koryopoomsae - Tomáš Markov:

Zdroj: Taehan

Patnáct medailí doma!

Podařilo se jim získat 7 zlatých, 6 stříbrných a dvě bronzové medaile a porazit tak všech 14 klubů z Rakouska, Slovenska, Slovinska i Finska. Těší nás, že si odměnu v podobě certifikátu mohli vyzvednout osobně na prvním společném venkovním tréninku, který proběhl na kolínském gymnáziu v pondělí 10. května. Děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a doufáme, že nám budou počasí i vládní opatření přát a budeme se při společném cvičení vídat pravidelně.

Kateřina Pešková,
TAEHAN

Přečtěte si dnešní veršovánku od čtenáře Pavla Kyseláka a nechte si zvednout náladu.
Podívejte se času na zoubek s další veršovánkou
Bajzův koloniál byl dříve prázdnou budovou
Jak vypadá Kouřim 27 let po natáčení seriálu Bylo nás pět?