Stříbrná příčka připadla Janu Minaříkovi ze SOHO Restaurant & Lounge a bronz si vyvařil Ondřej Kubů ze SOU gastronomie U Krbu Praha. V kategorii juniorů obsadil první místo Michal Hromádka ze SOU a SOŠ SČMD Žatec, na druhém místě skončil Martin Hanzlík a třetí pozice patří Šárce Pavlové, oba ze SOU U Krbu Praha. Základní surovinou pro přípravu soutěžních pokrmů byly filety českého kapra. Ryby do soutěže dodala Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity, soutěžní filety pak připravila prodejna Ryby pro zdraví v Českých Budějovicích.

Autor: Ivana Borovková

Děkujeme za příspěvek a i vy nám neváhejte posílat ty vaše!

Přípravy jsou hotové, Praze už vládne adventní atmosféra.
Podívejte se: Plno barev, světel a vánoční atmosféry. Praze už vládne advent
Už se to blíží. První adventní neděle letos připadá na 27. listopadu.
KVÍZ: Už se to blíží. Jak dobře znáte naše adventní a vánoční zvyky a tradice?
Vtípečky se zelím v žižkovské Pracovně.
Hořké, černé i absurdní. Vtípečky se zelím rozesmály žižkovskou Pracovnu
V Praze se představili nejlepší parkuroví jezdci a koně světa.
Úžasná show. Podívejte se na nejlepší parkurové jezdce a koně světa