Poslední jmenovaný se nejprve představil jako revival Petra Nagyho, v závěru večera potom jako DJ Kofola, který měl na starosti after party. Přítomné bavil až do samého vyčerpání.
O program mezi těmito dvěma vystoupeními se postarala právě Šárka Vaňková se Zdeňkem Izerem a svou Furtluftdurchtour. Připravené stany byly naplněné do posledního místa. Podle organizátorů se na show přišlo podívat pět set lidí. A ti nechtěli dvojici pustit z pódia. Zdeněk Izer tak i po skončení připraveného programu bavil přítomné svými vtipy.Na počátku dvojice bavičů přivítala všechny na palubě letadla, aby se během programu hosté ocitli u pitevního stolu, v hudební soutěži nebo na kávě.

„Měli jsme skoro dvouměsíční pauzu, tak jsme rádi, že jsme si skoro na všechno vzpomněli," přiznal Izer, který dokázal udělat zábavu i z toho, když vypadl proud. Zhasla světla, reproduktory ztichly a plátno i projektor zčernaly. I tak byla ve stanu zábava. Baviči na pódiu nenechali smíchem ubrečené přítomné vydechnout ani na chviličku. Na konci si vysloužili neutuchající potlesk.