„V hudebním sále zazněly známé i méně známé melodie. Například Polámal se mraveneček, O vose a králi,  Superantikontramultiextraunikátní, Zázračný doktor, Hodné štěně a další," vyjmenovala Linda Johanidesová. Zpěv mladších dětí doprovázeli starší žáci na syntezátory, klarinety, housle, kytaru a zobcové flétny. Koncert podle Lindy Johanidesové zpestřili muzikanti i tancem k písničce Letkiss.

„Vrcholem večera byla krátká Cimrmanova scénka „Oživlé dřevo", kterou nastudovali sedmáci," řekla Johanidesová. Spokojené publikum odměnilo účinkující dlouhým potleskem. A protože se představení moc líbilo, zhlédli jej i žáci z prvního stupně.
„Dvakrát do roka jezdí žáci s rozšířenou výukou hudební výchovy na prázdninová soustředění, která pro ně organizuje Lenka Dvorníková a Jiří Hruška," vysvětlila Linda Johanidesová. Hudebníci se na soustředění podle jejích slov intenzivně věnují zpěvu, hře na nástroje i práci s literaturou. Nechybí však ani společné hry, vycházky přírodou, nástrojový koncert, tancovačka a pohádky na dobrou noc. Všichni se na soustředění vždy těší.

„Třešničkou na dortu je pak společné nahrávání nastudovaných písniček ve školním studiu," uzavřela Linda Johanidesová. ⋌