Úředníci pomohou lidem s daňovým přiznáním

Kostelec n. Č. l. – Pracovníci finančního úřadu z Říčan přijedou dnes odpoledne do Kostelce nad Černými lesy, aby pomohli místním s vyplňováním daňových přiznání. Úředníci finančního úřadu budou k dispozici občanům na městském úřadě v zasedací místnosti v prvním patře od 15.30 do 18 hodin.

Obec pořádá informační schůzku ohledně školy

Vyžlovka – Obec pořádá informační schůzku ohledně zdejší základní školy před zápisem do první a druhé třídy. Na setkání vedení obce seznámí přítomné s přípravou školy a rekonstrukcí budovy. Představená bude také ředitelka školy, připravovaná koncepce a výhledy do budoucna. Lidé se také dozvědí kritéria přijímání dětí. Prostor bude také pro dotazy. Schůzka je naplánovaná na pátek 17. března od 18 hodin v sále hotelů Praha.

Policisté informují řidiče, kde je mohou potkat

Kolín – Kolínští policisté opět informují řidiče o tom, kde budou v tomto týdnu měřit rychlost. Až do neděle by řidiči měli zpomalit v těchto ulicích: Radovesnická, U Nemocnice, Ovčárecká a Havlíčkova.

Socha je ve špatném technickém stavu

Polní Voděrady – Voděradští rozebrali sochu sv. Františka Xaverského. Důvodem demontáže sochy byl její špatný technický stav. Hrozilo totiž, že se socha zřítí. Socha je prozatím uskladněná a obec podala žádost o dotaci na celkovou rekonstrukci tohoto díla.