Jako taneční skupina působíte už poměrně dlouhou dobu. Co považujete za své největší úspěchy či neúspěchy? Co je na tanci a vystupování pro vás nejhezčí a naopak, co je to nejtěžší?
Já osobně považuji za náš největší úspěch to, že jsme měly tu čest vystoupit v Obecním domě v Praze. Skvělých vystoupení jsme ale měly spoustu, každé vystoupení je něčím jiné a výjimečné. To je asi také jedna z věcí, která nás na vystupování baví. Ovšem nejlepší pocit je vidět, že se lidem naše vystoupení líbí a podporují nás, my si pak vystoupení naplno užíváme a můžeme přenést na obecenstvo pozitivní energii. Jako neúspěch bych asi neoznačila nic, pokud tedy pomineme občas nějaké to drobné škobrtnutí Nejtěžší na vystupování je pro mě především časová náročnost.

Na čem jste v posledních měsících s děvčaty pracovaly?
Posledních pár měsíců pro nás bylo celkem hektických. Ačkoli jsme měly po sezóně, přípravy na novou sezonu se rozjely v plném proudu a my jsme začaly pracovat na nových choreografiích. Ano, ne na jedné, ale rovnou na dvou. První z nich je choreografie 
s klobouky na písničku Diamonds are a girl´s best friends a druhá je nová choreografie na kankán. Rozhodly jsme se do svého repertoáru zařadit klasiku, a proto jsme vytvořily choreografii na kankánovou hudbu od Jacquese Offenbacha. V současné době máme obě choreografie nejen vymyšlené, ale také nacvičené. Už jen upravujeme poslední detaily, aby bylo vše perfektní. Dá se říct, že na novou sezónu jsme připraveny.

Jak dlouho vznikaly nové choreografie?
Vzhledem k nedostatku času, který jsme měly, jsme musely tvoření nové choreografie poněkud uspíšit. To pro nás znamenalo scházet se častěji a pracovat na jednotlivých krocích a figurách. Prakticky scházet se kdykoliv to šlo v našem volném čase. Díky intenzivní práci se nám podařilo vymyslet celou novou choreografii za necelé dva měsíce.
Co se týče nové kankánové choreografie, tak ta vznikala přibližně stejnou dobu. U této choreografie ale nebylo zas tak těžké vymyslet kroky, obtížnější pro nás bylo všechno sladit a doladit detaily.

Jaký podíl na tom máte každá choreograficky? Jak probíhala spolupráce? Bylo obtížné sladit vaše představy?
Jak již bylo řečeno, na tvorbě nových choreografií se podílelo více z nás, není to tedy výsledek práce jednotlivce, ale celé skupiny. Na choreografii Diamonds are a girl´s best friends se podílely především tři z nás, a to já (Lenka Kuchařová pozn. red.), Jana Kuchařová a Lucie Drábková. Spolupráce probíhala celkem hladce. Řekla bych, že jsme měly všechny podobnou vizi ohledně tohoto tance. Určitě se v tanci našly části, o kterých jsme měla každá jinou představu, ale vždy jsme se dokázaly rychle dohodnout a zvolit tu nejlepší možnost. Na společných zkouškách se pak provedla poslední vylepšení.
Na kankánové choreografii jsme se podílely všechny už od samého počátku. Výhodou toho bylo především více nápadů, nevýhodou naopak to, že 
v takovém počtu lidí je obtížné sladit naše představy a dohodnout se.

Jak víme, tanec není to jediné, čemu se věnujete. Jak těžké je tedy spojit tréninky s ostatními aktivitami, kterým se věnujete?
Ano, kromě tance má každá z nás spoustu jiných zájmů a povinností. Ať už je to škola, práce, cestování anebo sport. Je těžké naplánovat čas, tak abychom vše stíhaly, ale především sladit své časové možnosti mezi sebou. Mimo to všechno, občas si chceme užít i volného času a trochu si odpočinout.

Máte v plánu nějaká vystoupení v blízké době?
Ano, naše diáře na nadcházející měsíce se už pomalu plní. Budeme se na Vás těšit!