Odehrál se fotbalový turnaj o pohár Starosty obcí Oleška, Krymlov, Brník a Bulánka. Sám starosta Jaroslav Vedral se v minulých letech aktivně účastnil a bojoval. „Letos už nehraji, už jsem na to starý," vysvětlil, že kopání nechal na mladších. Přesto však celý turnaj zařizoval a nezapomněl fandit a o fotbale s ostatními hovořit. S místními se tak shodl, že mladí jsou rychlí. „Většinou vyhrávají ti, co mají v týmu fotbalistu," řekl.
Sportovní den si však užíval každý. Fotbalisté, stejně tak jako nefotbalisté, kteří si přišli zahrát. Na své si však přišly také ženy a děti. Ty měly neméně důležitou roli fanoušků.
Podpora týmu je důležitá a na Bulánce to vypadalo jako na velkých zápasech. Nechybělo tu povzbuzování týmů i lamentování nad chybami hráčů. „Měl jít sám, ne nahrávat," bylo slyšet z úst jednoho z místních mužů.
Na týmech bylo vidět, že si přišli hlavně zahrát a pobavit se s přáteli.
Ačkoli pohár Starosty obce si nakonec odnesl už po čtvrté tým Krymlova, spokojení byli všichni.
Den plný třicetiminutových utkání si užíval opravdu každý, včetně sudího, který přijal pozvání Jaroslava Vedrala. „Pan Kratochvíl sem jel až z Velimi, za to mu patří dík," uzavřel starosta.

Výsledky:

1. Krymlov

2. Bulánka

3: Kozojedy

4. Oleška