Cyklisté se srazili za Velkým Osekem, policie hledá svědky

Velký Osek - Policie hledá svědky dopravní nehody z 4. srpna 2012. Krátce po jedenácté hodině jel cyklista na kole bílostříbrné barvy ve směru od Velkého Oseka na Veltruby. Poté přejel do protisměru, kde se levým rohem řídítek střetl s protijedoucím cyklistou od Veltrub na kole modré barvy. „Policie žádá svědky bruslaře, kteří jeli v tomto úseku před cyklistou, který nehodu zavinil, aby se ozvali na telefon 158 nebo 974 874 581," řekla Věra Žídková, mluvčí kolínských policistů.

Našel nezamčený automobil, tak si ho zapůjčil. Dojel až k Jihlavě

Kolín - Na dobrodružství na silnici se vydal pětadvacetiletý mladík z Prahy, kterého policisté stíhají za neoprávněné užívání cizí věci a krádež. Začátkem srpna nasedl před domem v Kolíně do nezamknutého vozidla Ford, které mělo klíče v zapalování. „Druhý den vozidlo zaparkoval u fotbalového hřiště na Jihlavsku, navíc z vozu odcizil mobilní telefon a finanční hotovost," řekla Věra Žídková z kolínské policie. Muži hrozí vězení až na dva roky.

Chytli ho bez řidičáku a v cizím autě

Velim - Tohle rozhodně nebyl moudrý nápad. Sedmatřicetiletý řidič jel bez řidičáku, má totiž zákaz řízení na rok a půl, a ještě v odcizeném vozidle. Muže zadržela pečecká policie.

Motorkář havaroval při předjíždění

Kolínsko Osmatřicetiletý motorkář jel ve směru na Ovčáry, když chtěl předjet vozidlo. „Přitom nezvládl řízení a havaroval," řekla Věra Žídková, mluvčí kolínských policistů. Alkohol na vině nebyl, hmotná škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun.