Odnesl si vozík i plastová okna

Tuklaty – Neznámý pachatel vnikl o víkendu na pozemek hospody a následně také do budovy, kde odcizil rozvodovou skříň na elektřinu, tři plastová okna, naftový pěch, paletový vozík a různé kabely. „Vše v hodnotě téměř 70 tisíc korun," řekla tisková mluvčí kolínských policistů Martina Fejfarová.

Ukradl pánské kolo i dětskou sedačku

Kolín – Pánské kolo se zřejmě zalíbilo neznámému pachateli, které se vloupal do sklepní kóje v ulici Mikoláše Alše. Kolo bylo černo-stříbrné, asi šestileté. Hodnota kola je 6 tisíc korun. Na kole však byla ještě přidělaná dětská sedačka modro-červené barvy. Ta má hodnotu 500 korun. Pachatel si toto ze sklepa vzal a se svým lupem odešel.

Vodárna zmizela z řadové garáže

Kolín – Do řadové garáže v ulici U Cihelny v Kolíně vnikl neznámý pachatel. Do prostoru se dostal v době od 15. listopadu minulého roku do 22. května tohoto roku. V garáži se pachateli zalíbila domácí kovová vodárna a také elektromotor. „Jednáním neznámého pachatele byla způsobená škoda ve výši 10 160 korun," řekla k případu tiskový mluvčí kolínských policistů Martina Fejfarová.