Nučičtí se prvního svozu plastu dočkají po polovině měsíce

Nučice -  Plné pytle s platovým odpadem musí být před domem přichystané na 6.00 hodin. První letošní svoz plastu se uskuteční 20. ledna. Netříděný odpad vyvážejí v Nučicích každé sudé úterý. Pokud však nádoba obsahuje bioodpad nebo jiný vytříditelný odpad či popel není vysypaná.

Kláštýrek má rozpočet vyrovnaný, počítá například s opravou mostu

Klášterní Skalice -  Milion sedm set třicet pět tisíc pět set korun. Takové jsou příjmy i výdaje naplánované v rozpočtu Kláštýrku na letošní rok. A do čeho bude obec investovat? Na co ve svém rozpočtu ukrojila největší část peněz? Jedním z nejdůležitějších bodů rozpočtu a akcí na letošní rok je pochopitelně oprava opěrné zdi mostu, kde se bude obec finančně podílet 145 tisíci korunami.

Zápis do první třídy se uskuteční v pátek, v říjnu pak děti dostanou příspěvek

Horní Kruty  - Základní škola v Horních Krutech zve děti k zápisu do prvního ročníku pro školní rok 2014/2015. Zápis se uskuteční v pátek 24. ledna od 13.00 hodin do 16.00 hodin v I.třídě v přízemí budovy základní školy. S sebou by rodiče měli přinést rodný list dítěte. Každý žák, který v září nastoupí do prvního ročníku v Horních Krutech obdrží v říjnu od zřizovatele školy, tedy obecního úřadu příspěvek na školní pomůcky ve výši dvou tisíc korun.