Pošta mění otevírací dobu

Radim – Pošta mění otevírací dobu. V sobotu bude otevřeno od 8 do 10 hodin. Po celý příští týden do pátku 18. srpna pak v dopoledních hodinách od 8 do 12 hodin a odpoledne od 14 do 16 hodin.

Voda v koupališti je plná sinic

Tři Dvory - Sinice a zelené řasy znemožňují koupání v přírodním koupališti ve Třech Dvorech. Příslušné legislativě nevyhovuje odebraný vzorek vody nejen kvůli sinicím a vodnímu květu, ale také kvůli malé průhlednosti vody. Místní by tak k letnímu osvěžení a plavání měli zvolit jinou alternativu. 

Ilustrační foto
FOTO: Výrobní linky utichly, ruch v továrně ale ne

Měřit budou na Ohradě i obchvatu

Kolín – Kolínští policisté se během tohoto a příštího týdne zaměří na rychlost projíždějících automobilů v Žižkově ulici v Kolíně, na silnici I/38 na Ohradě a také na obchvatu Kolína. Informovali o tom v rámci projektu Bezpečný Kolín.

Kurz naučí ženy sebeobraně

Kolín – Město Kolín ve spolupráci s Policií ČR pořádá v rámci projektu Bezpečný Kolín kurz sebeobrany pro ženy. Kurz se uskuteční již počtvrté kurz a díky podpoře ze strany Ministerstva vnitra (program Prevence kriminality) je zcela zdarma. Kurz je určen ženám ve věku 20 – 50 let a koná se v tělocvičně 6. ZŠ Kolín (Ovčárecká ul.) v termínu 21. září – 7. prosince. Zájemkyně se mohou závazně přihlásit do 4. září na webu www.bezpecnykolin.cz.