Nové výzdoby se dočkaly dvě stěny. „Stěna emocí, stoupající po schodech vzhůru, je plná energie a rozvíjí vnitřní dialog nad otázkami pozitiv a negativ v emocionální rovině, což výrazně odráží stavy dospívajících, pro které je klub určen a kteří se také s Jakubem na tvorbě stěny podíleli," řekla Iveta Štěpánová, vedoucí Kolárky.

Ilustrační foto
Už víte, kam vyrazíte o víkendu? Přinášíme vám tipy

V hlavní klubové místnosti jsou pak jiné motivy. „Na druhé straně fantazie, snovost, hravost, ale zároveň píle, odvaha a trpělivost jsou atributy rozsáhlé stěny v hlavní klubové místnosti. Znázornění hor bude využité při práci s dlouhodobými klienty a jejich motivací ke změně," vysvětlila.

Nízkoprahový klub dostává nový, pestřejší a inspirativní design, díky kterému nabízí možnosti rozvoje nejenom klientům, ale také dalším lidem, kteří chtějí s klubem spolupracovat. „Prostory jsou otevřené jedenkrát měsíčně veřejnosti v rámci pravidelných projekcí dokumentárních filmů a diskusí o lidských právech „Promítej i ty". Nejbližší příležitost navštívit klub budete mít 22. června, kdy se bude od 19:45 promítat snímek „Krev v mobilech"," zve Iveta Štěpánková.

Koncert kapely Love’n’Joy z Ukrajiny.
Pražskou kulturu chtějí přinést do Kolína