VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Cerhenice získaly z rozpočtu 18 milionů

Cerhenice -Městys Cerhenice získal z čerstvě schváleného státního rozpočtu dotace v celkovém objemu 18 miliónů korun. Na dokončení rekonstrukce základní školy dostal osmimilionový příspěvek, který bude použit na kompletní rekonstrukci školní jídelny a zvýšení její kapacity.

14.12.2008
SDÍLEJ:

Základní škola v CerhenicíchFoto: DENÍK/Jana Martinková

Další dotací je 10 miliónů, které poslouží na vybudování kvalitního sociálního zázemí pro místní seniory. Navázáno na činnost již dokončeného chráněného bydlení. „Jsem rád, že jsme i letos byli úspěšní. Získané finanční prostředky spravedlivě využijeme pro zlepšení života jak mladší, tak starší cerhenické generace,“ dodal starosta městyse Marek Semerád.

Autor: Jana Martinková

Místo události:
14.12.2008 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Nabíjecí stanice pro elektrokola.

Kolín chce dobíjecí stanici pro elektromobily

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Kulturní tipy: vyrazíte na Otevřenou ulici?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled kulturních akcí na Kolínsku.

Skanzen navštívilo už více než 19 tisíc lidí

Kouřim – Skanzen ukončil letošní letní sezónu dožínkami, jež pro něj byly zároveň premiérovým národopisným pořadem. „Měl jsem radost, protože do přípravy se zapojila řada našich zaměstnanců a také externích spolupracovníků, dožínky jsou personálně poněkud náročné na obsazení. Moc mile mě překvapilo, kolik lidí v dožínkovém průvodu umělo zpívat,“ zhodnotil Vladimír Rišlink, ředitel Regionálního muzea v Kolíně, pod které kouřimský skanzen spadá. 

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení