Posedí si ve vazební věznici, kradl

Kolín - Ve vazební věznici tráví poslední noci třiatřicetiletý muž. Toho kolínští policisté označili jako nenapravitelného. V současné době ho podezřívají z porušování domovní svobody a krádeže. „Muži hrozí až tříleté vězení, " řekla tisková mluvčí kolínských policistů Věra Žídková. Zloděj se podle jejích slov vloupal do bytového domu v Kolíně II, i přesto, že byl za podobný čin v posledních třech letech odsouzený a potrestaný.

Ublížil na zdraví, možná bude zavřený

Kolínsko -  Čtyřiatřicetiletý muž je podezřelý z ublížení na zdraví. Právě z toho důvodu mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Pachatel podle policistů počátkem listopadu napadl poškozeného kovovým předmětem. Zranění, které napadanému způsobil, si vyžádalo desetitýdenní pracovní neschopnost.

Chtěl své věci, bude za to pykat

Pečky - Šestadvacetiletý muž má na krku podezření z porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Muži hrozí až tři roky za mřížemi za to, že vstoupil na zahradu rodičů a poté za použití násilí i do domu, kde se dožadoval svých věcí. V domě pak poškodil stolek a zábradlí a potom z místa utekl. V policejní cele v Pečkách, kde se po činu nacházel pro svou trestnou činnost pak poškodil také zařízení cely i přes výzvy policistů, aby toho nechal.

Kradli naftu jiným před nosem

Kolínsko  - Kolínští kriminalisté obvinili dva muže z krádeže. Jeden jednadvacetiletý a druhý šestatřicetiletý muž podle policistů v říjnu a v listopadu tohoto roku nezákonně čerpali naftu ze zaparkovaných strojů na Kolínsku. Zatímco jiní za pohonné hmoty musejí platit, tato dvojice se tomu chtěla vyhnout. Svým jednáním způsobili celkovou hmotnou škodu přes 31 tisíc korun.

Viděli jste nehodu? Pomozte policii

Kolín -  V úterý deset minut před šestou hodinou ráno došlo v Rorejcově ulici k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič který jel od nádraží směrem k obchodnímu centru Futurum srazil chodkyni, která zrovna šla po přechodu pro chodce. Policisté nyní hledá případně svědky nehody. Pokud někdo viděl automobil, který ženu srazil, ať zavolá na 158.