Muž se začal opět chovat agresivně a pokusil se napadnout jednoho ze strážníků. To se mu ale nepovedlo. Policisté zahájili bezpečnostní prohlídku, při které u muže nalezli návykové látky, pomůcky k prodeji a injekční stříkačky. Případ byl nadále předmětem vyšetřování.

Krádež lesku na rty se jí nevyplatila

Kolín - Šestnáctiletá dívka z Chrudimi kradla v kolínském obchodním centru Futurum. Krádež lesku na rty ji ale nevyšla. „Mladistvá zboží uschovala do kapsy a prošla za pokladní zónu s úmyslem, že ho odcizí. Přivolaným strážníkům se ke krádeži doznala, vzhledem k tomu, že dívka nemohla hodnověrně prokázat svoji totožnost, byla předvedena na Policii České republiky,“ potvrdila Helena Honkiszová za Městskou policii v Kolíně. 'Odměna' v podobě pokuty ji neminula.

Narkoman kradl v Penny marketu

Kolín - Místní problémový muž se vydal krást do Penny marketu v ulici V Opletkách v Kolíně. Snaha pronést kapesní nůž, reflexní samolepku, svítilnu a topinkovač se mu nezdařila. „Narkoman z okresu Kolín naplnil skutkovou podstatu přestupku úmyslným jednáním, když v prodejně odcizil zboží v celkové hodnotě 903,80 koruny. Feťák uvedené zboží uschoval a prošel za pokladní zónu s úmyslem, že ho odcizí,“ potvrdila mluvčí Helena Honkiszová z Městské policie v Kolíně.

Ilustrační foto.
Pátrala po ní policie. Nakonec ji strážníci přistihli pokuřovat u služebny

Jehlu našla na lavičce

Kolín - Paní nalezla v parku Komenského v Kolíně zapíchnutou injekční stříkačku přímo v lavičce. Neváhala a ihned kontaktovala městskou policii. Strážníci následně odklidili jehlu do příslušného sběrného kontejneru. V každém případu nálezu injekčních stříkaček je nejlepším nápadem kontaktovat městskou policii.

Narkomana převezli do nemocnice

Kolín - V brzkých ranních hodinách ležel v ulici Polepská v Kolíně narkoman. „Byl opřený o zeď a jevil příznaky intoxikace jinou návykovou látkou. Vzhledem ke stavu muže hlídka na místo přivolala rychlou záchrannou službu, záchranáři narkomana převezli do kolínské nemocnice,“ potvrdila Helena Honkiszová za městské policisty.

Ilustrační foto
Nezvyklý případ toxi týmu: drogy v kombinaci s anaboliky