VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Vyhrajte s Deníkem vstupenky na Sázavafest!

Benešov - Soutěžte o vstupenky na Sázavafest, který se koná 2. až 5. srpna 2012 v Benešově u Prahy. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a vstupenky na jedinečný letní hudební festival jsou vaše.

21.5.2012
SDÍLEJ:

Fanoušci umí na Sázavafestu vytvořit skvělou atmosféru.Foto: www.sazavafest.cz

Soutěžní otázka:

Kde se konal Sázavafest v roce 2010?

a) v Kácově
b) v Benešově u Prahy
c) v Sázavě

Své odpovědi jste mohli posílat do 1. července 2012 na e-mailovou adresu: darina.sitterova@denik.cz.

Seznam výherců:

Michal Már, Praha
Roman Vodička, Mladá Boleslav
Jakub Vlček, Mladá Boleslav
Eva Augustová, Čáslav

Výhercům gratulujeme!

Více informací o letošním ročníku Sázavafestu se dočtete ZDE.

Pozvánka na Sázavafest 2012.

Autor: Redakce

21.5.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Nabíjecí stanice pro elektrokola.

Kolín chce dobíjecí stanici pro elektromobily

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Kulturní tipy: vyrazíte na Otevřenou ulici?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled kulturních akcí na Kolínsku.

Skanzen navštívilo už více než 19 tisíc lidí

Kouřim – Skanzen ukončil letošní letní sezónu dožínkami, jež pro něj byly zároveň premiérovým národopisným pořadem. „Měl jsem radost, protože do přípravy se zapojila řada našich zaměstnanců a také externích spolupracovníků, dožínky jsou personálně poněkud náročné na obsazení. Moc mile mě překvapilo, kolik lidí v dožínkovém průvodu umělo zpívat,“ zhodnotil Vladimír Rišlink, ředitel Regionálního muzea v Kolíně, pod které kouřimský skanzen spadá. 

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení