Jak potvrdila policejní mluvčí Michaela Richterová, neštěstí se stalo na jednokolejné trati z Kladna na Kralupy nad Vltavou.

Trať byla na více jak na tři hodiny uzavřena. Na místě zasahovali kriminalisté a dále hasiči z Kladna a Kralup nad Vltavou. 

"Totožnost osoby, která zemřela v Kladně po střetu s vlakem, zatím není známa. Není dosud zřejmé ani to, zda se jednalo o muže či ženu. A jestli se vše stalo nešťastnou náhodou nebo se jednalo například o sebevražedný úmysl," řekla v úterý krátce před devatenáctou hodinou policejní mluvčí.

19 hodin

Kladenský deník je nedaleko místa neštěstí. Podle nejnovějších informací policie reguluje i automobilovou dopravu u kladenského stadionu Sletiště. 

Železniční přejezd u stadionu Sletiště v Bezručově ulici je uzavřený ve směru z Kladna na Velkou Dobrou. Vlak stojí v kolejišti až za městem v lesním úseku. 

20.30 hodin

Mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský řekl, že po nehodě byly některé vlakové spoje odmítnuty a nahrazeny autobusy. Celkem z Kladna nevyjelo po tragédii šest vlaků. Pro cestující byly vypraveny tři náhradní autobusy.

Ve 20.30 hodin byl provoz na trati obnoven.

Čtěte také: Poblíž železniční stanice ve Velimi srazil vlak člověka