Díky novým technologiím se v ZOO Mořský svět daří pěstovat a rozmnožovat různé druhy korálů a sasanek, které tvoří hlavní část expozice v korálové jeskyni, která nyní působí zcela novým dojmem. Tento dojem si nyní mohou návštěvníci vychutnat i díky nové relaxační zóně s originální kulatou lavičkou, která se okamžitě stala velmi oblíbenou.

Speciální akvárium zaměřené na pěstování takzvaných tvrdých korálů je nyní zbudováno i v přízemí expozice a úpravou prošlo i oblíbené akvárium s murénami.

V karanténě Mořského světa dorůstají i malí Ostrorepi američtí, kteří se co nevidět připojí ke svým odrostlejším kolegům v expozici, čímž počet těchto nejbližších žijících příbuzných trilobitů významně vzroste.

Spolu s úpravou prodejní zóny a rekonstrukcí návštěvnických toalet tvoří tyto úpravy a novinky v Mořském světě skvělý tip k výletu pod mořskou hladinu.

Všichni obyvatelé Mořského světa na pražském holešovickém Výstavišti se těší na vaši návštěvu od pondělí do pátku od 8:30 do 19:00 a o víkendech od 9:00 do 19:00.