„Každý je asi rád, když vyhraje, tak i mě to potěšilo," řekl čtyřiadvacetiletý muž ze Svojšic.

Dlouho to ale na jeho trumf nevypadalo. V posledním třináctém kole totiž zaváhal do té doby vedoucí Michálek a trůn byl volný. „Já se téměř celou sezonu pohyboval na hranici extraligy a první ligy. Do popředí jsme se dostal až v závěru," podotkl Tuček.

Na druhém místě skončil Michal Řípa, který získal o tři body méně než vítěz. „Pro mě je to druhé umístění na bedně v celkovém hodnocení," pochlubil se hráč z Bylan.

„Vaši soutěž jsme už jednou vyhrál. A jednou jsem byl těsně čtvrtý," zavzpomínal Řípa, který se ukázal jako velký čtenář.

„Baví mě číst knížky o sportovcích a hlavně fotbalistech. V poslední době jsem četl Messiho, Řepku nebo Štajnera. Ani jedna se mi ale moc nelíbila. Naopak u Horvátha jsem se pobavil. Doporučuji každému, aby si ji přečetl. Opravdu se zasměje," dodal.

Z redakce Kolínského deníku si odnesl další knížky do sbírky. O Neymarovi, Ronaldovi a Švancarovi. „Na Švancaru se těším. Nedávno jsme se byl dívat na fotbalové Euro ve Žlutých lázních a on to moderoval. Je to srandista," uvedl Řípa.

Poslední místo na pomyslných stupních vítězů obsadil Lukáš Fedor. „Tuto soutěž hraji třetí sezonu a podruhé jsem skončil před všemi z naší party, co sázíme. Teď mi asi budou všichni vykat," zavtipkoval sázející z Kolína.

„Před posledním kolem se na mě dotáhl kamarád Miloš Löwe a měl spoustu řečí, jak mě rozseká. Já mu říkal, ať si dá pozor na pusu a že se rozhodne v posledním kole. A rozhodlo. Já skončil na bedně a on v propadlišti dějin," dodal Fedor.

Jarní část populární soutěže skončila, podzimní ale za chvíli začne.

Pořadí

1. Miroslav Tuček – Rodinná vstupenka do aquaparku Čestlice, kniha Fotbaloví géniové a Jan Koller, pálka na stolní tenis, Cimrmanova bylinná lihovina, sada na badminton, poukázka do kavárny Kristián, sud piva.
2. Michal Řípa – sportovní bunda, poukaz do krámu La Almara, klíčenka, knihy Neymar, Ronaldo, Švancara, medovina, karton piv.
3. Lukáš Fedor – tréninkové trenky a tričko, kniha Messi, tenisové míčky, pálka na stolní tenis a míčky, poukaz do krámu La Almara, lihovina Kmínka plakát fotbalové Sparty, karton piv.