Největšího úspěchu dosáhl Michal Vavrinec, člen státní reprezentace, který ve finále, jenž se konalo v rámci slavnostního večera za účasti televizních kamer, dokázal zvítězit ve sportovním boji seniorů „A" do 78 kg.

Stejné umístění, avšak v mladší kategorii junioři „A" nad 75 kg, dokázal poprvé vybojovat talentovaný Marek Žaloudek.

O třetí zlato se zasloužil veterán Ivo Moravec, který zvítězil v disciplíně technických sestav a přidal ještě stříbro ze sportovního boje +90 kg. „Je skvělé, že taekwondo mohou aktivně cvičit lidé všech věkových kategoriích. Vždyť Ivo vlastně vezl na závody svého dvanáctiletého syna Davida, který však smolně skončil těsně pod stupni vítězů," uvedl jeden z trenérů Marcel Heydušek.

O poslední zlato se postarala sama hlavní trenérka školy Silla Radka Heydušková, která se přihlásila do seniorské kategorie ačkoli patří věkem již do veteránek (+40 let). A start se jí opravdu povedl. Vybojovala zlato z technických sestav, stříbro ze silového přerážení a bronz ve sportovním boji do 57 kg.

„Brala jsem to jako výzvu, zkusit se naposledy poprat s mladými, neboť se připravuji na zkoušky na V.  Dan a taková kategorie již na našich svazových závodech není," řekla  Radka Heydušková.

Škola Silla má za sebou další povedené vystoupení, tím to však nekončí. Její členové se budou nadále připravovat na další soutěže.

„Naše škola Silla se připravuje na přátelské dětské závody v Bělé pod Bezdězem a vybraní členové áčkové skupiny na danové zkoušky. Máme velmi nadané mladé žáky, kteří budou určitě vybráni v následujícím roce do střediska talentované mládeže a věřím, že i naši seniorští reprezentanti potvrdí své kvality na jaře na mistrovství Evropy v Itálii a v létě na mistrovství světa konané v Korei. Jinak nám výborně funguje dětská taekwondo přípravka pro děti od 3 do 6 ti let a podzimní nábor se připravuje na své první zkoušky před velmistrem Hwang Ho Yongem," dodala Radka Heydušková.