Ještě aby ne, když teploměr v první dubnový den ukazoval 20°C a slunce svítilo celý den. To se pak na kole jezdí téměř samo. Trenéři Expres CZ Scott Teamu Kolín navíc připravili velice zajímavou trasu s ještě zajímavější zastávkou. Z Kolína se totiž jelo po krásných šotolinových cestách směrem na nedaleké Němčice. Každý okolí Kolína znalý tak ví, že místy naše trať křižovala úzkokolejnou železniční dráhu, která vede i kolem místa plánované zastávky. Spojení restaurace Vigvam a cesty lemované železniční dráhou je to pravé, co dodávalo onen westernovský nádech.

Ilustrační foto.
KRÁTCE: Na Kolínsku se bude uklízet i vítat jaro

Poté, co se všichni novodobí cowboyové občerstvili, osedlali své hliníkové, nebo karbonové oře a pod vedením zkušených trenérů přípravky Expres CZ Scott Teamu Kolín se pustili do nácviku nových technických dovedností.

Po poslední soutěži už stačilo pouze rychle dočerpat síly potřebné na cestu zpět. A jak bývá u dětí zvykem, jakmile cítily, že není zapotřebí ponechávat žádné zbytky sil, daly do zpáteční cesty vše a zpět ke kolínskému silu se dostaly pod 1 hodinu. Za tento úctyhodný čas je trenér Martin Řehák znamenitě pochválil a pozval je na další akce spojené s Cyklotour Kolín 2017. Další a tentokráte již závodní akcí bude cyklistický závod na Kmochově ostrově 6.5.2017. Neváhejte a přijďte si zazávodit.

Martin Řehák

Kolínská radnice.
Blíží se schůzka v Komenského parku s architektem