V kategorii mladších žáků startovalo 26 závodníků a mezi nimi si skvěle vedl Štěpán Vogl, který ve víceboji obsadil třetí místo. Zároveň se svými výkony nominoval do tří finálových klání, kam postupuje vždy šest nejlepších závodníků. Z těchto tří účastí dokázal vybojovat ještě stříbro na hrazdě. „Na kruzích a bradlech mu k cennému kovu chybělo málo," podotkl trenér Martin Taftl.

V kategorii starších žáků
(12 – 14 let ) se představili tři kolínští gymnasté – David Bega, Sebastian Smetana a Jakub Hejný. V konkurenci jednadvaceti závodníků vybojoval Bega skvělé třetí místo, Smetana osmé a Hejný osmnácté. Do nedělního finále  se probojovali Bega a Smetana. Zejména finále na kruzích si oba podmanili a skončili na prvním a třetím místě. Bega pak přidal stříbro na bradlech a hrazdě. „Je to skvělý úspěch. V nabité mezinárodní a tuzemské konkurenci kluci obstáli a potvrdili, že patří ke špičce své věkové kategorii," uvedl trenér Michal Žoha.

Za týden čeká kolínské závodníky mistrovství ČR v povinných sestavách a sezonu uzavřou začátkem prosince na mezinárodním závodě v Prešově.