Kolín – Chodov 4:3

Hned na úvod čekal kolínské Pitbullky velmi těžký los a dva týmy, které mají ambice bojovat o prvenství v tabulce. A už první zápas proti Chodovu potvrdil sílu kolínského týmu. Hráčky předčily soupeře bojovností a enormním nasazením a celou dobu Kolín diktoval tempo a Chodov jen dotahoval. Výhru 4:3 pro Kolín zajistily svými góly Kubů, Hypešová, Vejdělková a Myšková.

Elite Praha – Kolín 10:1

Druhý zápas sehrál Kolín proti týmu z absolutní špičky a bohužel na tým FUTURE DDM P6 kolínské hráčky nestačily. Několik chyb v úvodu vneslo na hokejky nervozitu a hráčky začaly kupit jednu chybu za druhou. Výsledkem byla krutá prohra.

Kolín –  Kutná Hora  2:1

Proti rivalovi z Kutné Hory jsou zápasy tradičně velmi vyhecované a nikdo z hráčů si nedovolí vypustit jediný souboj. Ani tento zápas nebyl výjimkou. Hráčky především velmi zodpovědně bránily a nepouštěly se do žádných bezhlavých útoků. Vítězství Kolína 2:1 znamenaly střely Myškové a Kubů, po krásné nahrávce Vejdělkové.

Vinohrady – Kolín 2:3

Kolín byl v utkání papírovým favoritem, ale soupeř ze dna tabulky kladl nečekaný odpor. Kolín si navíc v obou zápasech zbytečně komplikoval situaci velkým množstvím vyloučení.

Vyrovnané utkání ve prospěch Kolína nasměrovala Myšková po nahrávce Hypešové, která následně krásnou střelou z poloviny hřiště přidala druhý gól. Jenže se dokázal prosadit i soupeř a do závěrečné třetiny se tak vstupovalo za nerozhodného stavu 2:2.
Zápas rozhodla přesnou střelou z rozehrávky Lenka Le Thi Mai Huong a Kolín si připsal další cenné vítězství.

Sestava: Hofmannová, Holubová, Hypešová, Kolaříková, Kubů, Le Thi Mai Huong, Martínková, Myšková, Němečková, Novotná, Ulčová, Vejdělková, Vnuková.

Nábor

Florbalový klub FBC Kolín pořádá nábor do kategorie dorostenek – ročník narození 1996 až 2000. Zájemci se  mohou hlásit každé úterý a čtvrtek v 18 hodin v hale Bios u 3.ZŠ, nebo přímo na telefonním čísle: 713 667 486.

(Petr Cícha)