Tým vysokoškoláků vede od nové sezony mladičký Dino Repeša, syn slavného euroligového trenéra Jasmina Repeši. Do Prahy přivedl tři zahraniční posily, kterými jsou Američané Whack a Appleby, třetím je Srb Vukosavljević. Tento trojlístek doplňují čeští hráči v čele s kapitánem Michalem Marešem, který je zároveň nejlepším střelcem týmu, když zapisuje průměrně více než 15 bodů na utkání.

Své minuty také kvalitně odehrává Ondřej Sehnal, na kterého si naše defenziva bude muset dát také velký pozor. V neposlední řadě nesmíme opomínat ani Jana Křivánka s Jakubem Tůmou, kteří hrají velice efektivně jak v obraně tak v útoku. Jedinou letní posilou USK z řad českých hráčů byl Dalibor Fait, který se k Sovám vrátil z působení v Jindřichově Hradci, ale dosud nedostává ve hře tolik prostoru.

"V sobotním utkání nás rozhodně čeká velká bitva, kterou mohou rozhodnout skutečně detaily. Já věřím, že pokud navážeme na efektivní hru v útoku, kterou doposavad předvádíme, a zlepšíme obranu pick&rollu, budeme v tomto utkání úspěšní," řekl Pavel Beneš, trenér Kolína.

Z utkání BC Geosan Kolín - Děčín (101:105).
Medvědi prohráli, fanoušci je přesto vyprovodili potleskem
Z vernisáže výstavy Josef Lada jak ho neznáte ve Veigertovském domě Regionálního muzea v Kolíně.
Návštěvníci vernisáže výstavy o Josefu Ladovi beznadějně zaplnili muzeum