Bohemians C – FBC Pitbulls Kolín 2:5

Pitbullové se vypravili na cestu za body tentokrát až do vzdáleného Stochova. Prvními soupeři jim byli Klokani 
z Bohemians, se kterými minule jen těžko vydřeli remízu, ale jako vždy do zápasu vstupovali s cílem vyhrát. Ovšem dlouho to tak nevypadalo.

První gól vstřelili Bohemians, a i když se vzápětí podařilo Novotnému srovnat v přesilové hře, do konce třetiny již gól nepadl.

Druhá třetina pak byla na góly ještě chudší, když jediný gól zaznamenal pražský celek.

Poslední část však vypadala úplně jinak. V první minutě vyrovnal Novotný a po dvou dalších minutách využil početní výhodu Skoták. Frustrace soupeře byla znatelná a padla i málo vídaná červená karta číslo 3 pro jednoho z Klokanů. Toho využil znovu Novotný a dokonal tak hattrick. O vítězi již bylo rozhodnuto, ale v poslední minutě ještě střelou do prázdné brány upravil skóre Kukal.

Branky: Novotný 3, Kukal, Skoták. Třetiny: 1:1, 1:0, 0:4.

FBC Pitbulls Kolín – Králův Dvůr 3:3

V minulém vzájemném zápase zvítězil Kolín rozdílem třídy a povzbuzeni i předchozím utkáním nemysleli Pitbullové na nic jiného než na další tři body.

Hned v první minutě potvrdil střeleckou formu Novotný a po přihrávce Vavrince otevřel skóre utkání. Soupeři se sice podařilo vyrovnat, ale Kolín si ihned vzal vedení zpět, když se prosadili dva nejlepší střelci týmu. Nejdříve Novotný využil další přistrčení Vavrince a vzápětí propálil gólmana i Kukal.

V dalších částech zápasu však kolínští hráči zvolnili a další šance zůstaly nevyužity.

Naopak soupeř ve druhé třetině nejprve snížil, a ve třetí dokonce vyrovnal. Pitbullům se poté nepovedla jejich největší zbraň v podobě závěrečného nátlaku, a tak se zrodila překvapivá remíza.

„Budu se opakovat, ale znovu nás sráží naše místy až střelecká nemohoucnost. V prvním utkání nám znovu pomohla naše fyzická připravenost k dominanci na konci zápasu, ale jen na to se spoléhat nemůžeme," řekl zklamaný trenér Petr Vrána.

Branky: Novotný 2, Kukal. Třetiny: 3:1, 0:1, 0:1.
Sestava: Cimpl, Lepší – Skoták, Hlavatý, Psota – Kukal, Kubka, Vavrinec, Novotný, Vokál, Louda.

(Václav Louda)