„Sobota v Hlinsku byla zatím nejúspěšnější, čtyři medaile a jedno čtvrté místo, to je slušný výsledek. Doufám, že takhle to bude pokračovat a forma vygraduje na mistrovství republiky," těší manažera týmu Jana Slavíčka.

Důležité je, že Remerx-Merida Team není oddílem jednoho závodníka či kategorie. Tradičně silnou mládež úspěšně doplňují ženy i muži. „Nová posila mezi nejmladšími, Tomáš Dudek. se velmi rychle přeškolil z učedníka na mistra a poslední dva závody českého poháru již suverénně ovládl. Mezi kadety je celá silná skupina, o tom nejlépe svědčí už těžko dostižitelný náskok v týmovém hodnocení. V širší reprezentaci se pohybují junioři Lukáš Kunt a Jaroslav Vojíř, po nevýrazné bikové sezoně se mezi ženami výborně prosazuje Vendula Kuntová a do závodního kolotoče se po dlouhé nemoci vrací Elena Vaníčková. Úvod sezony sice úplně nevyšel Tomáši Paprstkovi, ale už opět stabilně patří mezi nejlepší elitní jezdce," shrnul první polovinu cyklokrosové sezony Jan Slavíček.

Český cyklokrosový pohár má nyní dvoutýdenní pauzu, kterou Tomáš Paprstka využil  k cestě na Mallorcu a přípravě na další část sezony, zejména podnik světového poháru 
v belgickém Koksijde.

Zástupci kolínské stáje nebudou chybět ani na mistrovství Evropy tento víkend 
v Německu, kam zamíří junioři Lukáš Kunt a Jaroslav Vojíř, z žen Vendula Kuntová. A ještě vyšší počet závodníků by mohl startovat na lednovém mistrovství světa v jihočeském Táboře.