VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Kolín si připsal povinné vítězství

Kolín /FOTOGALERIE/ – V tréninkovém tempu odehráli basketbalisté Kolína svůj první přípravný zápas na novou sezonu v Mattoni NBL. Na domácí palubovce porazili Sokol Kbely přesvědčivě 90:38.

30.8.2014
SDÍLEJ:

Z přátelského utkání BC Geosan Kolín Sokol Kbely (90:38).Foto: Prokop Bělina

„Dnešní zápas byl spíš o tom, abychom si zase vzali do ruky míč a zahráli si. Stále nám ještě probíhá příprava na atletickém stadionu, takže nešlo ani o výsledek, ale o to, abychom se začali sehrávat jako tým," řekl po utkání kapitán Kolína David Machač.

Na Kolín nyní čekají dva domácí zápasy během dvou dnů. V úterý hostí Brno, ve středu Ústí nad Labem. Obě utkání se hrají od 17.45 hodin v hale Spojů.

Body: Faifr 29, Hammond 14, Harčár 9, Vocetka 9, Perić  9, Machač 7, Sýkora 5, Field 4, Horák 2, Ličartovský 2.

Autor: René Volf

30.8.2014 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Nabíjecí stanice pro elektrokola.

Kolín chce dobíjecí stanici pro elektromobily

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Kulturní tipy: vyrazíte na Otevřenou ulici?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled kulturních akcí na Kolínsku.

Skanzen navštívilo už více než 19 tisíc lidí

Kouřim – Skanzen ukončil letošní letní sezónu dožínkami, jež pro něj byly zároveň premiérovým národopisným pořadem. „Měl jsem radost, protože do přípravy se zapojila řada našich zaměstnanců a také externích spolupracovníků, dožínky jsou personálně poněkud náročné na obsazení. Moc mile mě překvapilo, kolik lidí v dožínkovém průvodu umělo zpívat,“ zhodnotil Vladimír Rišlink, ředitel Regionálního muzea v Kolíně, pod které kouřimský skanzen spadá. 

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení