VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Volejbalisté Kolína zahajují sezonu v Sedlčanech

Kolín - Volejbalisté Kolína zahájí v sobotu jarní část sezóny. Prvním soupeřem jim bude tým Sedlčan, po podzimu devátý, tedy poslední celek tabulky středočeského přeboru.

23.4.2010
SDÍLEJ:

Z utkání Kolín - Zruč nad Sázavou.Foto: Lenka Bradová

Kolínský tým se na rozdíl od podzimu nebude moci spolehnout na bývalého extraligového blokaře Miroslava Šotolu, který má vleklé potíže s koleny. Jasný není ani start nahravače Daniela Špringera, který nedávno utrpěl výron kotníku.

Kolínští volejbalisté jsou nyní na čtvrtém místě, na třetí Kutnou Horu ztrácejí dva body, na druhé Poděbrady tři a na vedoucí Týnec nad Labem čtyři body. Z pátého místa se pak na Kolín dotahuje Zruč nad Sázavou.

Sobotní utkání sehrají volejbalisté jako hosté v Sedlčanech, doma se poprvé představí v sobotu 1. května, kdy nastoupí proti Kutné Hoře.

(Bořek Volejník)

23.4.2010 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Nabíjecí stanice pro elektrokola.

Kolín chce dobíjecí stanici pro elektromobily

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Kulturní tipy: vyrazíte na Otevřenou ulici?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled kulturních akcí na Kolínsku.

Skanzen navštívilo už více než 19 tisíc lidí

Kouřim – Skanzen ukončil letošní letní sezónu dožínkami, jež pro něj byly zároveň premiérovým národopisným pořadem. „Měl jsem radost, protože do přípravy se zapojila řada našich zaměstnanců a také externích spolupracovníků, dožínky jsou personálně poněkud náročné na obsazení. Moc mile mě překvapilo, kolik lidí v dožínkovém průvodu umělo zpívat,“ zhodnotil Vladimír Rišlink, ředitel Regionálního muzea v Kolíně, pod které kouřimský skanzen spadá. 

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení