FC Fobos Slaný - SKP Kolín 4:8

Utkání začalo ve velmi vlažném tempu a skóre se měnilo až po devíti minutách hry. To se po chybě hostující obrany prosadili domácí.
Kolínští stačili  vzápětí kontrolovat na 1:1, ale pak opět přišla chyba na 1:2 pramenící ve špatném bránění domácích hráčů. V závěru poločasu však dokázal Vacek opět vyrovnat.

Ve druhém poločasu se hra hostujícího týmu diametrálně zlepšila, kolínští futsalisté ovládli hrací plochu a postupně skórovali až na 2:7. Konečný výsledek si zkušený tým z Kolína již pohlídal a připsal si tak další důležité body do tabulky krajského přeboru.

„V prvním poločase jsme si sice šance vytvářeli, ale nebyli jsme důrazní při zakončování. Hra byla ospalá a my se přizpůsobili domácím. V přestávce jsme si vyjasnili naše chyby a vzájemně se povzbudili do další hry. To přineslo nejen zlepšení hry, ale i důležité góly," uvedl hrající trenér SKP Kolín Michal Škopek.

„Do konce podzimní části nás čekají poslední tři zápasy a budou to ty s nejlepšími týmy soutěže. Snad se nám podaří udržet skvělé druhé místo," dodal.

Hned v tom prvním přivítají v neděli AFC Celtic Kladno. Utkání s pátým celkem průběžné tabulky se hraje od 18.30 hodin v hale Stap bar.

Branky: Šváb 2, Vojtíšek 2, Slezák, Seifert, Funda, Vacek. Poločas: 2:2. Sestava: Kubrycht – Škopek, Šváb, Vacek, Kloboučník – Seifert, Vojtíšek, Slezák, Funda.